Fashion&Beauty

Férfiak vallottak: Szerintük ezek a legdögösebb női parfümök!

Felállítottak egy 10-es listát. A te illatod szerepel rajta?

A legjobb női parfümök

Felnőtt nőként mindannyian tisztában vagyunk azzal, milyen illatokat kedvelünk leginkább, és melyek passzolnak igazán a személyiségünkhöz. Nem biztos ugyanakkor, hogy az adott parfüm, ami szerintünk tökéletes választás, a férfiaknak szintén bejön. Nem olyan rég készült egy felmérés a pasik körében, mely során meg kellett nevezniük egy bizonyos női illatot, aminek nem bírnak ellenállni. A végén felállítottak egy 10-es listát, erről lesz szó cikkünkben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.