Fashion&Beauty

10 ruhadarab, ami taszítja a férfiakat - Ha ilyenben látnak minket, menekülnek

Velem előfordult már, hogy amikor a kedvenc ruhámban, belőtt hajjal és tökéletes magabiztossággal álltam a pasim elé, ő csak legyintett és megkérdezte, hogy biztos ebben szeretnék kilépni a házból... Hiába, vannak olyan ruhadarabok, amiket mi imádunk, ők meg egyszerűen nem értik. Mutatunk 10 példát olyan cuccokra, amik egyenesen taszítják a pasikat.

Peplum blúzok

Egyszerre elegáns és játékos, gondoljuk mi, nők. A teremtés koronáinak viszont az a véleménye, hogy előbb csábítanak el egy kismamát, mint egy lányt, aki peplumos felsőt visel. Fájó, de így igaz.

Beanie sapik

Hogy miért nem tetszik nekik ez a fejfedő? Szerintük a lányok nem azért hordják ezt a sapkát, mert hideg van, hanem pusztán azért, mert jelen pillanatban ez a divat. Amiben azért valljuk be, van valami.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...