Fashion&Beauty

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége Julia Roberts ikonikus ruhájában tündökölt a vörös szőnyegen - Fotók

A 81 éves színészveterán felesége, Dóra azt a felejthetetlen szettet idézte meg ruhaválasztásával, melyet Julia Roberts viselt a Micsoda nő! című kultuszfilmben.

Kifinomult ízlés, csalhatatlan ösztönök

A 81 esztendős magyar színművész, Ernyey Béla afféle stílusikonként él a köztudatban. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nem csupán a híresség, de csaknem négy évtizeddel fiatalabb felesége, Dóra is kiváló ízléssel és csalhatatlan ösztönökkel rendelkezik, ha öltözködésről van szó. Ernyey és neje nemrégiben a La Estancia Polo Club egyik rendezvényén vettek részt Etyeken, ahol Dóra felelevenítette azt a legendás szettet, melyet Julia Roberts tett világhírűvé a Micsoda nő! című amerikai vígjátékban.

"My pretty woman & me..." - olvasható az Ernyey hivatalos Facebook-oldalán található bejegyzésben, melyben lélegzetelállító fotók láttak napvilágot Dóráról.
Kattints a további képekért!

A 17 esztendős Grier lélegzetelállító látványt nyújtott a flitteres estélyiben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.