Mint egy séta a tengerparton a naplementében - Nagyon hangulatos lett az Elysian jövő tavaszi kollekciója

Az Elysian szó jelentése: szépség, tökéletesség, békesség. Bódis Boglárka pontosan ezt hozta 2017 tavasz-nyári kollekciójában is, minden darabjában volt valami légies romantika. Szinte látom magam előtt, ahogy egy Elysian ruhában sétálok a tengerparti naplementében. Számomra egy ilyen álomvilágot testesít meg az Elysian.

Ezt viseljük az Elysian szerint jövő tavasszal

Bódis Boglárka 2012-ben alapította meg márkáját, az Elysian-t, ami számára az újrakezdést jelentette. Gyerekkori álma volt a divattervezés, aztán mégis közgazdasági iskolát végzett és ilyen területen is helyezkedett el. Mégis ott motoszkált a lelke legmélyén, hogy neki más küldetése van, így jött a pályaváltás és az Elysian. A ruháit elnézve pedig elég jó döntés volt, nem csak hazai, de nemzetközi viszonylatban is hatalmas sikereket ért már el alig 4 év alatt.

A Marie Claire Fashion Days-en bemutatott 2017 tavasz-nyári kollekció is hozza a márkától megszokott jegyeket: a játékot az átlátszó rétegekkel, az erős vonalak és könnyed textilek kontrasztját, a nőies és határozott sziluetteket. Az Elysian nő jövőre is egyszerre erős és törékeny, magabiztos és szabad.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!