Fashion&Beauty

Élénk színű blézerek tavaszra

Már csak napok kérdése és tényleg beköszönt a tavasz. Végre előkerülhetnek a színes blézerek is, ahol a szín megválasztásánál szerencsére a mai trendek sem szabnak határt. Sőt a legjobb, ha idén egy feltűnőbb színű blézerre váltunk!

Pink
Elsőre talán egy kicsit erősnek tűnhet egy pink blézer választása, de a mostani divat megengedi a kicsit dominánsabb színek használatát is. Most már az sincs kőbe vésve, hogy csak egy vagy két színnel kombinálhatjuk, hanem a colorblockingnak megfelelően akár egy erős sárga színű felsővel és zöld nadrággal is viselhetjük.

Narancssárga
Egy narancssárga színű blézerrel is könnyen kitűnhetünk a tömegből. A legjobb, ha valamilyen mintás szoknyával vagy nadrággal kombináljuk, de akár egy hasonló színű táskával még jobban kiemelhetjük ezt a vidám színt.

Mustársárga
A mustársárga szerencsére nem csak feketével vagy fehérrel mutat igazán jól, hanem a kék és a piros is segít kiemelni ezt az élénk színt. Bátran kombináljuk a színeket, de mindig tartsuk szem előtt a helyes mértéket, különben könnyen nevetségessé válhatunk.

Vadító piros
Egy piros színű blézerrel könnyen feldobhatunk egy amúgy talán kicsit unalmasnak tűnő szettet is. Kitűnő választás lehet egy most amúgy is divatos rockos összeállításhoz is, így egyszerre leszünk vagányak és nőiesek.

Fotók: Pinterest.com, Favim.com., weheartit.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.