Fashion&Beauty

Fehér minden mennyiségben

A színek kavalkádját megtöri a fehér térhódítása. A minden árnyalattal, minden alkalomra tökéletes darabok idén nem hiányozhatnak egyetlen összeállításból sem.

Farmerral
A fehér elegáns megjelenést kölcsönöz, de egy farmerral párosítva lazíthatsz ezen, így könnyed utcai viseletet kapsz. A klasszikus szín egy fiús farmerral és egy csipkeszoknyával is úgyanolyan mutatós.

Bármilyen színnel és mintával
A tarka mintákkal és az erős színekkel is tökéletesen passzol a fehér, így bármivel párosíthatod, ezáltal hangsúlyosabbá teheted a társított ruhadarabot.

Fehéret fehérrel
Megengedett egy teljesen fehér szett is. Amennyiben túlságosan színtelennek éreznéd magad, feldobhatod egy fekete kiegészítővel, hiszen egy ilyen összeállítást sosem tudsz elrontani, a monokróm amúgy is a 2013-as év egyik kedvence.

Fotók: Pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...