Fashion&Beauty

Dobd fel egyszerűen a szilveszteri ruhádat - Királynői nyakláncok 7 ezer forint alatt

Számomra egy szett ékszer nélkül valahogy olyan, mint a kávé tej nélkül, vagy a szilveszter pezsgő nélkül – szép és jó, de nem tökéletes. Éppen ezért az ünnepi ruhám sem marad majd kiegészítő nélkül. Már nézelődtem is az üzletekben, és most neked is megmutatom a legragyogóbb és legtrendibb darabokat!

Ultratrendi choker

A 90-es évek nyaklánca újra hódít, de persze szerencsére sokkal jobb verziókban, mint régen. A bordó bársony és az arany csillagos verzió például úgy néz ki, mintha direkt szilveszterre készítették volna őket. Egyszínű, kivágott nyakú ruhákhoz pedig szuperül illik.

Virágos és köves csodák

A szilveszter a ragyogó fények ünnepe. Ezzel a gyönyörű köves és a különleges, bronzos-virágos nyaklánccal biztosan mi leszünk az éjszaka egyik legnagyobb fénypontja.

Lapozz a következő oldalra, mert még 4 karácsonyi ékszercsodát mutatunk!

Fotók: hm.com, zara.com, mango.com, mohito.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.