Mi történik a cipőtrendeknél? 70 éves fazon tér vissza, minden tekintetben borzalmas

A divat körforgásban van, ennél fogva jellemző, hogy bizonyos retró trendek időközönként visszatérnek. A nyári daraboknál is megjelentek már régi/új változatok, amelyeket üdvözöltünk, de akadnak olyanok is a szezon kedvencei között, amelyeket soha nem akartunk viszont látni - most is egy ilyen fazont mutatunk.

Dr. Martens rendel

Egy idő után bizonyos retró trendek nem maradnak retrók, visszatérnek és újra felvirágoznak. 72 évvel ezelőtt megjelentek az úgynevezett Dr. Martens szandálok, amelyek népszerűsége abban állt, hogy könnyűek voltak, rendkívül kényelmesek a sok pántos, platformos kialakításnak köszönhetően, hosszú évekig bírták, mert nagyon magas minőséget garantáltak - és garantálnak egyébként a mai napig. És körülbelül fel is soroltunk mindent, ami előnyös ebben a fazonban, ugyanis egyáltalán nem csinos, sőt, ha már viselni kell valakinek, az inkább legyen egy pasi, mintsem egy nő - rajtunk kifejezetten furcsán mutat, valahogy semmilyen tekintetben nem csajos, sportosnak sem mondanánk, egyedül a komfortos feeling szól mellette. Hiába próbáljuk elképzelni különféle outfitekkel, valahogy egyik stílushoz sem passzol, legalábbis nekünk. De ahogy ki szoktuk emelni - kinek a pap, kinek a paplan.

Abból is látszik, hogy a szandál ismét népszerű, hogy 2020-ban 35 százalékkal nőtt a kereslet rá, ennyivel többet adtak el belőle világszerte. Galériánkban hozunk azért néhány szett ötletet, ha te mégis beszereznél egy ilyen vagy ehhez hasonló cipőt, legyen könnyű dolgod, mivel kombinálhatod. Egy-egy ilyen darab egyébként nagyjából 50-60 ezer forintba kerül (110-130 font), a magasabb árat persze a minőséggel lehet magyarázni.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Dr. Martens

Oldalak

Címkék: