Fashion&Beauty

Dögös fürdőruhák tengerész stílusban

Ha nyár és tengerpart, akkor kihagyhatatlanok a tengerész stílusú darabok, melyek minden korosztályhoz és minden testalkathoz passzolhatnak.

Ha te is szeretnéd élőben megtekinteni az idei nyár legdögösebb bikinijeit, akkor gyere el a Femcafe Bikini Tour-ra, melyre a jegyeket már megveheted a jegy.hu oldalán és az Interticket irodáiban!

Csíkok

A klasszikus kék-fehér csíkozás juttatja leginkább eszünkbe a matróz stílusú darabokat. Persze itt is trükközhetünk a sávok szélességével, a melltartó kialakításával vagy egy-egy eltérő színű díszítő csikkal.

Egyberészesek

A karcsúsító megoldások mellett a horgony és a hajókerék alakú díszek, a színes masnik és a gombok is izgalmasabbá varázsolhatják az amúgy kissé egyhangúnak tűnő, ám mindent kendőző fürdőruhákat.

Valami új, valami régi

Idén persze nem csak a kék-fehér-piros hódít, hisz számos új szín is feltűnik a tengerészmintás stílust képviselő viseletek között, sőt az egyszínű fürdőruhák is divatosak lesznek. 2013 legvagányabb darabjai a régies szabásvonallal rendelkező, retró hatást keltő egyberészesek, melyek a plusz kilók álcázásában is remekelnek.

Fehér és piros

Persze a nautical stílus két másik hangsúlyos színe, a piros és a fehér is nagy népszerűségnek örvend idén, ám ezek a darabok sokkal inkább mutatnak a már barna bőrön, hisz a világos bőrűeket még sápadtabbnak mutathatják.

Cseles felsők

A navy nagy előnye, hogy nagyon könnyen trükközhetünk és csalhatunk a méretekkel, hisz a csíkok, a színek és a formák remek lehetőséget adnak egy kis optikai csalásra. A világosabb, eltérő színű pántok kiemelik a felsőrészt, míg a sötétebb masnik és díszítések sokkal teltebbnek mutathatják a kebleket. A sötét színű anyag fehér rátéte nemcsak nőiesebb formákat varázsol, de a kisebb melleket is kerekebbnek láttatja.

Fotók: pinterest.com, favim.com

Ha te is szeretnéd élőben megtekinteni az idei nyár legdögösebb bikinijeit, akkor gyere el a Femcafe Bikini Tour-ra, melyre a jegyeket már megveheted a jegy.hu oldalán és az Interticket irodáiban!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ne lepődj meg, hogy rosszul alszol, ha még ezen a teszten is elbukik a párnád.
Fashion&Beauty
Ha egyszerűsíteni szeretnéd a divatválasztásaid – akár fenntarthatósági okokból, akár magad miatt – akkor mutatunk egy tökéletes megoldást.
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összekülönbözik. Napi horoszkóp!