Divathoroszkóp - ez az öt csillagjegy öltözködik a legjobban

Vannak olyan nők, akiknek alapvetően jobb érzékük van a divathoz, mint a többieknek. Ezt a tulajdonságot az ezotériával is össze lehet kapcsolni - a horoszkópod alapján benne vagy a legstílusosabb csillagjegyek között?

#1 Mérleg (szept. 23 - okt. 22)

A Mérlegek általában arról híresek, hogy csillagjegyükhöz híven képesek megteremteni és megőrizni a harmóniát, így mindig igyekeznek egyensúlyban maradni. Ez a tulajdonságuk stílusérzéküknél is megmutatkozik, nem félnek keverni a különböző változatokat, mint például a dizájner és hétköznapi darabokat, az élénk és visszafogott pasztell árnyalatokat, vagy épp a dögös és konzervatív szetteket. Ennek köszönhetően kiszámíthatatlan, mikor miben jelennek meg, így nem egyszer kerülnek a figyelem középpontjába.

#2 Bak (dec. 22 - jan. 20)

A Bakok védjegye a komolyság, a rájuk jellemző vonzó szigort pedig nem félnek stílusukon keresztül sem kifejezni. Mindenki felnéz rájuk kifinomult eleganciájuk miatt, mindig törekednek a precíz, szofisztikált megjelenésre. Biztos nem véletlen, hogy olyan divatikonok is ebben a jegyben születtek, mint például Katalin hercegné vagy Kate Moss.

#3 Szűz (aug. 23 - szept. 22)

Egy Szűz stílusa mindig klasszikus, praktikus és egyszerű. Náluk tényleg érvényesül a "kevesebb több" elve, amihez tartják is magukat. Eleganciájuk pont abban rejlik, hogy nem akarják túltolni a megjelenést, ők inkább a kötelező, minőségi alapdarabok hívei, hiszen ezeket bármivel tudják kombinálni. Szettjük folyton makulátlan, sikkes és komfortos.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2