Fashion&Beauty

Diane Keaton 77 évesen is igazi stílusikon: íme, a kortalan divatkirálynő legzseniálisabb outfitjei a közelmúltból – fotók

A ma 77 éves Diane Keaton több mint ötven éve brillírozik a filmvásznon, kivételes pályafutása alatt pedig nemcsak színészi tehetségét bizonyította be, hanem azt is, hogy született divatikon.

Zsenialitása megkérdőjelezhetetlen

Diane Keaton számtalan alkalommal okozott felejthetetlen pillanatokat az általa megformált karakterekkel, alakításairól pedig csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni – olyan díjnyertes mozifilmek jelzik a nevét, mint az Annie Hall, a Keresztapa-trilógia, valamint az Elvált nők klubja, de a felsorolást még hosszan lehetne folytatni. Hollywood egyik legnagyobb női ikonjának mondhatja magát, ráadásul talentuma mellett a kitűnő stílusérzékével is sikerült kivívnia a közönség és a szakma elismerését. Mindig is híres volt kissé maszkulin öltözködéséről, unalmasnak egyáltalán nem mondható szettjeiről, valamint arról, hogy ennek ellenére a mai napig sikkes, kifinomult és elegáns, ízig-vérig nő benyomását kelti. Galériánkban összegyűjtöttük, melyek voltak Diane Keaton legemlékezetesebb outfitjei az elmúlt években:

Az Oscar-díjas filmcsillag jellegzetes darabjai közé tartoznak az extraszéles övek, a magas derekú nadrágok, a pufi szoknyák, és természetesen az elmaradhatatlan kalapok.
Kattints a további képekért!

Hollywood legnagyobb sztárjainak fejét csavarta el, de a gyermekvállalással nagyon sokáig várt.

Leadfotó: Rodin Eckenroth/WireImage/Getty Images
Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!