Fashion&Beauty

Ez a manikűr az idei év legszebb visszafogott körömtrendje

Az elmúlt időszakban a visszafogottabb trendek dominálnak, ami a manikűröket illeti. A tejfürdő és a szájkontúr körömtrendek után itt egy újabb szolid, de elképesztően gyönyörű manikűr trend.

A csokoládés tej manikűr

A csokoládés tej körömtrend a tejfürdő manikűr színeiben gyökerezik néhány sötétebb árnyalatot csempészve a trendbe. Amellett, hogy kivételesen gyönyörű, a csokoládés tej körömtrend lehetővé teszi, hogy egy kis plusz változatosságot vigyünk eddigi, visszafogott manikűrünkbe. Ha a vad körmök helyett te is inkább a szolidabb árnyalatokat kedveled, egészen biztosan imádni fogod ezt a trendet! Nézd meg a galériát és inspirálódj, hogy neked lehessen a leggyönyörűbb csokoládés tej manikűröd!

Ahogy az epres tejes manikűr, a csokoládés tej körömtrend is a népszerű tejfürdő manikűrtrendből indul ki, vagyis a tejfehér alapszínből. A hagyományos tejfürdő manikűrök viszont nem biztos, hogy minden bőrtónushoz passzolnak, emellett pedig egy idő után akár könnyedén meg is unhatod őket. Erre jelent remek megoldást a csokoládés tej manikűrt, ami egy kis plusz barna árnyalatot csempész a trendbe, tökéletesen passzolva a sötétebb bőrtónusokhoz, illetve kiemelve a világosabbakat.
Kattints a további képekért!

Ha szereted a francia manikűröket, akkor mutatunk egy olyan verziót, amit egyenesen imádni fogsz. A szájkontúr manikűr technikája egyre populárisabb a szalonokban.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...