Fashion&Beauty

4 olaj hajtöredezésre: vesd be őket, hogy gyönyörűek legyenek a tincseid

Ebben a cikkben bemutatjuk, milyen olajokat ajánlott használni a töredezett haj kezelésére.

Hajolajok

Ha töredezett hajjal küzdesz, akkor érdemes annak megfelelően ápolni. Ez nemcsak a sampon és kondicionáló választásnál fontos, hanem olyan olajokat kell alkalmazni, amelyek segítik a haj regenerálódását, és hidratálják, ápolják a tincseket. Ezenfelül természetesen nagyon fontos az is, hogy rendszeresen ellátogassunk a fodrászunkhoz vágásra, a töredezett tincsek ugyanis utólag már nem kezelhetők, azonban megelőzhetők.

Próbáld ki ezt a 4 olajat, hogy gyönyörűek, fényesek és egészségesek legyenek a tincseid:

Kókuszolaj A kókuszolaj nagyszerű választás a töredezett haj kezelésére. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és zsírsavakban, amelyek segítenek megerősíteni és hidratálni a hajat. A kókuszolajat hajon és fejbőrön is lehet használni. Alkalmazása előtt melegítsd fel kicsit az olajat, és masszírozd be a hajadba és a fejbőrödbe. Hagyd hatni legalább 30 percig, majd mosd ki alaposan.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...