Fashion&Beauty

Csak az igazán szemfülesek vették észre ezt az apró részletet Taylor Swift megjelenésén a Grammy-gálán

Taylor Swift a 2024-es Grammy-gálán történelmet írt, ugyanis ő lett az első előadó, aki negyedszerre is elnyerte az év albumának járó Grammy-díjat. Ráadásul Midnights című lemezéért megkapta a legjobb pop albumnak járó díjat, és bejelentette új, 11. stúdióalbumának megjelenését is. Elegáns és ütős outfitjével a gálán mindenkit lenyűgözött.

A díjnyertes nyaklánc

A 34 éves énekesnő egy fehér, pánt nélküli Schiaparelli estélyi ruhát viselt fekete operakesztyűkkel, mélyvörös rúzssal és Lorraine Schwartz nyakláncokkal. Ám csak az igazán szemfüles rajongók vették észre, hogy az egyik nyakláncának különleges jelentése volt. További részletekért kattints a galériára!

A gálán Taylor Swift nyakában egy karóra volt, amelynek mutatója pontosan éjfélre volt állítva, ezzel is jelképezve, "Midnights" című albumát, amellyel az este elnyerte az év albumának és a legjobb pop albumnak járó Grammy-díjat is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Page Six

Idén 66. alkalommal rendezték meg a zeneipar kimagasló teljesítményeit ünneplő Grammy-díjátadó gálát. A sztárok természetesen ezúttal is különleges ruhakölteményekben jelentek meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...