Fashion&Beauty

Gyorsan kifakul hajad színe a festést követően? Ezt a trükköt bevetve hetekkel tovább bírja majd!

Egy friss hajfestést követően mindannyian azt kívánjuk, hogy frizuránk örökre megőrizze színét. Ez viszont nem csak úgy lehetséges, ha igyekszel minél kevesebbszer megmosni.

Nem feltétlenül a ritka hajmosás a kulcs

Talán veled is előfordult már, hogy még magadhoz sem tértél a friss hajfestést követő ámultból, a csodálatos árnyalat máris kifakult és szinte semmivé lett. Ennek több oka is lehet, ha viszont odafigyelsz néhány dologra és megfogadod a profi fodrászok tanácsát, akkor hetekkel is tovább megőrizheted frizurád makulátlan árnyalatát. Ideje végleg búcsút inteni a gondolatnak, hogy a ritka hajmosás az egyetlen kulcs a szín megőrzéséhez a hajfestést követően. Olvass tovább és tudd meg, miben rejlik a hosszantartó élénk árnyalatok titka!

Mi okozza a színek fakulását? „Hajunk túl gyakori mosása forró vízzel, a hajvasaló és a hajszárító használata mind a szín fakulásához vezet” – mondja Tom Smith, sztárfodrász. – „A napfénynek való túlzott kitettség szintén hozzájárulhat a fakuláshoz. Emellett, ha kiszőkített hajadat szeretnéd sötétre festeni, az bizony szintén kevesebb ideig maradhat szép, élénk árnyalatú, a világosra festett tincseken ugyanis nehezebben tapadnak meg a sötét pigmentek.”
Kattints a további képekért!

Itt az új év, és ilyenkor sokan vágynak arra, hogy megújuljanak és megváltoztassák a hajszínüket. Ami a 2024-es hajszín trendeket illeti, a régi klasszikusok (barna és szőke) modern megjelenést kapnak, valamint két új árnyalat is a reflektorfénybe kerül.

Leadfotó: 123rf, forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.