Fashion&Beauty

A 12 éves Blue Ivy igazi hercegnőként tündökölt édesapja, Jay-Z oldalán a Grammy-gálán

Blue Ivy Carter még csak 12 éves, de már több zenei mérföldkövet élt át ez idő alatt, mint a legtöbb ember egész életében. Miután szerepelt édesanyja Beyoncé kislemezén, a "Brown Skin Girl"-en, ő lett a valaha volt legfiatalabb egyénileg elismert Grammy-díjas. Ezt követően csatlakozott Beyoncé Renaissance World turnéjához, és több dalt is együtt énekelt édesanyjával a színpadon. Most egy újabb élményben volt része, ugyanis szüleivel, Jay-Z-vel és Beyoncéval együtt vett részt a 66. Grammy-gálán.

Igazi hercegnő

A Los Angeles-i Grammy-díjátadón a híres rapper kislányával az oldalán vette át a Dr. Dre Global Impact Award díjat. Blue Ivy egy ejtett vállú, krémszínű, bársonyból készült midiruhát viselt, amelyet egy fehér platformcsizmával párosított. Beyoncé egy krémszínű cowboykalapban és egy fekete-ezüst kockás kabátban meghatódva figyelte férjét és lányát a közönség soraiban. Jay-Z köszönőbeszédében utalt számos korábbi elismerésére: "Köszönöm szépen. Korábban mindig azt mondtam, hogy ez a serleg egy cumisüveg lesz Blue-nak, de a lányom már felnőtt, és már nem cumisüvegből iszik" - viccelődött. – És még saját Grammy-díja is van. Kattints a galériára és nézd meg, hogyan tündökölt a Carter család a 66. Grammy-gálán!

Blue Ivy egy Vivienne Westwood ruhában igazi hercegnőként tündökölt a Grammy-díjátadón.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images/ Kevin Winter, forrás: Instyle.com

Senki sem volt felkészülve arra, hogy a stiff-person-szindrómával küzdő - és a nyilvánosságtól mostanra szinte teljesen visszavonult - zenei előadó is feltűnik a zeneipar csúcsteljesítményeit díjazó eseményen.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...
Fashion&Beauty
A rövidebb fazonú frizurák már egészen hosszú ideje töretlenül népszerű trendet képviselnek, ezúttal egy különös nevű bob vált a hölgyek kedvencévé.