Ez a téli szezon legszexisebb csizmája - a férfiak is rajonganak érte

Ezek a csizmák végleg leszámolnak az otromba, trampli divattal! Az biztos, hogy bennük olyan dögös leszel, mint még soha - ráadásul nemcsak te, hanem a férfiak is odáig lesznek érte! Bemutatjuk nektek az idei téli szezon legjobb combcsizmáit, melyeket nem tudunk nem szeretni!

A szexis csombcsizmákat egyszerűen imádják rajtunk a férfiak

Az egy dolog, hogy szerintünk nagyon dögös és szexis viselet egy extra hosszú szárú, lábszárra tapadó csizma; de a közvélemény-kutatások szerint a férfiak is imádják rajtunk ezt a rendkívül nőies, feminin lábbelit. Létezik belőlük fekete, barna, szürke, mintás, kötött, vastag és vékony talpú; valamint különböző csatokkal és fémberakásokkal díszített darab is, ezért bőven lehet csemegézni belőlük!

Őszintén szólva még mi is alig tudunk választani közölük, ezért most összegyűjtöttünk az általunk vélt legjobb és legszexibb combcsizmákat a hazai kínálatból, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket. Vigyázat, ez a cipő tényleg addiktív: ha egyszer beszippant a combcsizma-láz, egész télen ezt fogod viselni!

A combcsizmák közül a legklasszikusabb választás egy középmagas sarokkal rendelkező, lekerekített hegyes orral rendelkező combcsizma, mely minden téli öltözéket feldob. Remekül illik a most nagyon menő garbónyakú ruhákhoz, a meleg pulcsiruhákhoz és a bőrhatású nadrágokhoz, leggingszekhez is - de lényegében bármilyen szoknyával és kisruhával is párosíthatod, annyira menőbé tesz minden szettet! Ha csak egy combcsizmát szerzel be ebben a szezonban, legyen ez az az egy! Az biztos, hogy nem fogod megbánni, mert egy nagyon különleges, szexis és nőies lábbeliről van szó, ami nemcsak a téli ruhákhoz megy nagyon jól, de még a férfiak is imádják rajtunk.

Az idei tél legmenőbb kabátjáról, a csokoládé barna színű téli kabátokról készült összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Mango Magas sarkú csizma 23 995 Ft Ez a dögös csizma nem is egy, hanem egyből három színben is kapható - ráadásul milyen gyönyörű árnyalatokban! A szmeélyiségedtől, az ízlésedtől és persze az alkalomtól is függ, hogy melyiket választod - de az biztos, hogy mindegyik remekül néz ki; a férfiak pedig imádná fogja benne a hosszú lábaidat!
Kattints a további képekért!

Ennek az új pulóver trendnek a mesés darabját minden nő szereti - de ez nem is csoda, hiszen egy igazi tavaszváró darabról van szó!! Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legszebb virágmintás pulóvereket, rajongani fogtok értük!

Leadfotó: Jimmy Choo
Fotó: CCC - Gino Rossi

Oldalak