A nadrág, amit éjjel-nappal viselni fogsz - a férfiak is rajonganak érte

Kevés olyan ruhadarab van, amiről biztosan állíthatjuk, hogy tetszik a férfiaknak - nos, ez a nadrág azon kevés ruhák egyike, melyekért szó szerint megvesznek a pasik! Kár lenne kihagyni ezt a trendet, mert fantasztikus alakot csinál. Mutatjuk is, mire gondolunk!

A műbőr és bőr leggingszek az idei tél legmenőbb nadrágjai

Kár lenne kihagyni ezt a szenzációs trendet! Hogy miért? A mostanában nagyon menő talpallós "talppántos" leggingsszel és a meleg pulcsiruhával, valamint a nagyanyáink kedvenc ruhadarabjával, a kötött poncsóval ellentétben a bőr, illetve a bőrhatású (műbőr) nadrágok tényleg jól állnak mindenkinek - ráadásul a pasik is imádják rajtunk!

A bőrhatású darabokban az a jó, hogy rendkívül könnyen lehet hozzájuk öltözködni; mindenhez mennek, ráadásul minden szettet egy csapásra elegánssá és sikkessé tesznek - szinte nincs olyan alkalom vagy időpont, amikor ne lehetne felvenni! Könnyen el tudunk velük képzelni egy komoly, nadrágkosztümös szettet; ahogyan egy romantikus blúzzal párosítva vagy egy rockkos t-shirttel kombinálva is szuperül mutat! A kiválasztásánál csupán arra kell törekedned, hogy valóban kényelmes méretet válassz (ne méretezz eggyel kisebbre, mert szorítani fogja a lábadat; ha pedig túl nagyot veszel, akkor csak lógni fog rajtad), hiszen a tökéletes szabás ennél a ruhadarabnál nagyon számít!

Annyira különböző színű és szabású bőr, illetve műbőr leggings nadrágot lehet már találni a fast fashion üzletek polcain, hogy szinte alig tudtuk belőlük kiválogatni a legjobbakat - a mi kedvencünk azonban mégis ez a fekete színű, enyhén trapézszárú verzió, melyet munkába, iskolába vagy elegáns alkalmakra egyaránt jól lehet viselni. A nadrág különlegessége, hogy elöl a lábszárán van egy 20-30 centiméteres felvágás (ez mostanában nagyon menő), ami által hosszabbnak és vékonyabbnak fognak tűnni a vádlijait! Vétek lenne kihagyni egy ilyen szenzációs nadrágot, mert rendkívül sokoldalú és sokféleképpen hordható. Stradivarius Faux leather leggings with vent 8995 Ft

Kattints a lenti képgalériánkra és válaszd ki a számodra leginkább tetsző bőrhatású leggingset, hogy a hideg idő alatt is divatos legyen az öltözködésed!

Massimo Dutti Black leather leggings 99 995 Ft Kezdjünk is egy klasszikus fekete színű leggingsszel, mely valódi bőrből készült - ezért is ilyen drága. Természetes anyaga miatt nyúlik, straccses, de tökéletesen tapad a testre. Csizmával bokacsizmával, sportcipővel, magassarkúval - azaz szinte minden cipővel párosítható és ez igaz a ruhákra is. Alapdarab, amit kár lenne kihagyni!
Kattints a további képekért!

Bármilyen kiegészítőt, színt és cipőt fel lehet venni ehhez a ruhadarabhoz, ami ráadásul mindenféle alkaton jól áll! Egy igazi nyerő trendről számolunk most be nektek, melyet vétek lenni kihagyni - minden divatos nőnek kell, hogy legyen legalább egy ilyen darabja!

Leadfotó: Guess
Fotó: Stradivarius

Oldalak