Fashion&Beauty

A tökéletesen ívelt pillák nyomában - Íme egy szenzációs trükk az igéző tekintetért

Felejtsd el a műszempillát - ezzel a zseniális trükkel tökéletesen dús és ívelt pillákat varázsolhatsz magadnak. Csak egy hajszárító kell hozzá.

Mostan ívelt pillákról álmodom

Nőként a legtöbben folyamatosan keressük a tökéletesen dús és ívelt szempillák titkát, hiszen a legtöbbünknek a hollywoodi stílusú szempilla-rebegtetés örökre álom marad.

Persze a műszempilla megoldást kínálhat a kínzó problémára, de utóbbi hosszú távon igen költséges mulatság, ráadásul nem a legkényelmesebb megoldás.

A TikTok videómegosztó portál azonban erre a gondunkra is megoldást kínál - egy Sophia Masterton nevű felhasználó zseniális trükköt osztott meg az oldalán, ezzel segítve azokat, akik nap mint nap megküzdenek a tökéletes pillákért folytatott harcban.

A művelet első lépéseként nedvesítsük be a pilláinkat, majd a hajszárítónk hideg levegős funkciójával kezdjük el felfele szárítani őket. Ezt követően vigyünk fel egy vékony réteg szempillaprimert és ismét menjünk rá a hajszárítóval. Végezetül fessük ki a pilláinkat kedvenc spirálunkkal és alkalmazzuk ezt követően is a hajszárítós módszert. Az utolsó lépés igény szerint megismételhető egy újabb réteg festékkel.

A folyamatot az alábbi videóban tekintheted meg.


Videó: tiktok.com/@sophiamasterton
Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.