Annyira elegáns: Pippa Middleton úgy viseli a piros színt, mint senki más

Pippa Middleton és férje, James Matthews láthatóan élvezték a tegnap estét. Mindketten nagyon elegánsan öltöztek fel a londoni filmpremierre.

Nagyon elegánsak voltak

A 38 éves szerző - aki egyébként Kate Middleton húga - a 46 éves egykori profi versenyzővel kézen fogva sétált a vörös szőnyegen. A pár a Cirque du Soleil Luzia című darabjának a premierjére érkezett, amelyet a Royal Albert Hallban adtak elő, Londonban. A múlt hónapban Pippa Kate-tel és Vilmos herceggel, James Middletonnal és feleségével, Alizee Thevenettel és szüleikkel egy karácsonyi koncerten vettek részt Londonban.

Pippa piros felsőben és nadrágban, hozzá passzoló magas sarkúban és fekete kabátban jelent meg a rendezvényen. Egy aranyos kicsi piros táskával egészítette ki az összeállítását. James is igen elegáns volt, ő egy sötétkék öltönyt viselt világoskék inggel. Ezt a szettet egyébként Pippa már korábban is viselte egy eseményen 2019-ben. Pippa és James egyébként 2017 óta házasok, és két közös gyermekük van: Arthur (3 éves) és Grace, aki 9 hónapos.

Pippa Middleton

Oldalak