Fashion&Beauty

A combcsizmák jövőre is tarolnak: íme három stílusötlet, mit vegyél fel hozzá!

A combcsizma a 2022-es év nagy durranása, ami még 2023-ban is nagyot fog szólni. Úgyhogy még jó, hogy nem érdemes a cipősszekrényen kívülre száműzni. Ám mivel nem hagyományos fazonról beszélünk, ezért akad néhány jó tanács a tarsolyunkban, amiket megéri megfogadni a szemeket gyönyörködtető látvány érdekében.

Bő nadrágok, viszlát!

Az első tipp, hogy a térd felett érő csizmához nem illik a bő szabású nadrág, szoknya. A mom vagy boyfriend farmerek szabása népszerű, de ebben az esetben semmiképpen sem éri meg kalkulálni velük. Ellenben a skinny, azaz szűk nadrágok annál tökéletesebbek! A CCC széles választékában jócskán akad kínálat a témában. A trapéz farmer sem ideális egyébként, mert ahogy a fentiek, úgy ez is könnyen felgyűrődik a csizma szára alatt, ami egyrészt nem néz ki jól, másrészt könnyen belátható, hogy roppantul kényelmetlen. Ellenben a sztreccs leggings vagy skinny szövetnadrág pompás alternatívák, lévén követik a lábak alakját, s feszességüknek köszönhetően esélytelen, hogy felgyűrődjenek, megráncosodjanak, ezáltal kényelmetlenné váljanak.

Melyik szín a befutó?

fekete combcsizma tél Addig rendben vagyunk, hogy a combcsizma rajongótábora hatalmas. De vajon melyik az az árnyalat, ami a legtöbbeket vonzza? Az igazság az, hogyha a praktikusságot is figyelembe vesszük, azaz olyan verziót keresünk, ami a legtöbb outfithez passzol, akkor nincs mese, a fekete a győztes. Télen eleve az egyik legkedveltebb árnyalat, aligha múlható felül a népszerűsége. De túl a közvélekedésen az is tény, hogy bármilyen ruhaszettel jól mutathat. Így a vadonatúj csizma betoppanása miatt nincsen szükség a gardrób tartalmának lecserélésére.

A matt hatás vitathatatlanul eleganciát sugároz. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról az optikai csalódásról, hogy a fekete, hosszú szárak mindenkit alacsonyabbnak mutatnak. Ez egyébként akad, akinek előnyös tulajdonság. De sarkakkal tökéletesen kiegyensúlyozható mindez. A tűsarkak a leginkább mutatósak, ez tény, nem lehet nem észrevenni őket. Viszont a kisebb sarkú modellek is szemeket gyönyörködtetőek, úgyhogy jelen esetben is a végső szó az ízlésé.

Mi a helyzet a vádlikkal?

Igen, erről a kényes kérdésről mindenképpen szót kell ejtenünk. Sokan ugyanis azt állítják, hogy a térd felett érő csizmák erősítik a vádlikat, ami nem mindenkinek jó hír. Nos, ennek az igazságtartalmáról a CCC üzleteiben országszerte könnyedén meg lehet győződni. Igen, van, akinek tényleg kihangsúlyozza a vádlit. Ha ez nem az a cél, ami egyénileg ideális, akkor a hatás kitűnően ellensúlyozható alacsony talp és sztreccses leggings választásával. Azaz nem érdemes abba beletörődni, amit sokan állítanak. A lényeg a személyes tapasztalatszerzés, akár próbálással, akár nézelődéssel.

Aztán, ha megvan melyik az a modell, ami ténylegesen a nagybetűs befutó, akkor a CCC online felületén keresztül pillanatok alatt szélnek ereszthető a megrendelés. Ennyire egyszerű a beruházás. Az pedig, hogy ez a fazon mindenkinek felkelti az érdeklődését jóformán garantálható. Mert stílusos, vitathatatlanul nőies, csábító, és rajongottsága ellenére egy cseppet sem unalmas.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.