Fashion&Beauty

Észbontóan festett Margot Robbie: a színésznő vörös szőnyeges ruhája minden képzeletet felülmúlt, rajzolni sem lehetett volna szebbet

Margot Robbie napjaink egyik legkeresettebb színésznője Hollywoodban, akiért nemcsak a stúdiók, hanem a férfiak is sorban állnak – legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével pedig csak még inkább bebizonyította, hogy szépségével kiemelkedik a világsztárok közül.

Gyönyörű és tehetséges

Margot Robbie 2007-ben robbant be a köztudatba, s bár eleinte kisebb film- illetve sorozatszerepekkel kellet beérnie, 2013-ban végül jött az áttörés, azóta pedig egy pillanatra sem állt meg a siker felé vezető úton. A 32 éves ausztrál színésznő ma már óriási névnek számít Hollywoodban, ami nem csoda, hiszen olyan nagysikerű alkotásokban bizonyította be a tehetségét, mint A Wall Street farkasa, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag és a Volt egyszer egy... Hollywood. Azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az istenadta tehetségen kívül elképesztő külső adottságokkal is megáldotta a sors, és elképzelni sem tudnánk olyan helyzetet vagy filmszerepet, amiben ne lenne lenyűgöző. Valahányszor kiteszi a lábát otthonról, minden alkalommal sikerül kihoznia magából a maximumot, főként ha vörös szőnyeges eseményről van szó – nos, ez legutóbb sem volt másképp, hiszen olyan ruhában kapták lencsevégre, amiben szó szerint maga volt a tökély.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!