Fashion&Beauty

Harminckét éves fotót posztolt magáról Cindy Crawford: a szupermodell valódi stíluskirálynőként tündökölt a vörös szőnyegen

A világsztár derűsen nosztalgiázott az Instagramon: felelevenítette, hogyan írt divattörténelmet az 1991-es Oscar-gálán.

Akik megállították az időt

Dőreség volna tagadni: a nyolcvanas-kilencvenes évek emblematikus szupermodelljei a mai napig fontos igazodási pontoknak számítanak a divat- és stílusszakértők, sőt a laikus rajongók számára is. Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington vagy épp Cindy Crawford neve ma is ismerősen cseng a nagyközönségnek: a felsorolt hölgyek mind-mind élő legendák, ráadásul máig elevenen élő mítoszuk egyik fontos tartozéka, hogy idősebb korukban is megőrizték különleges varázsukat, fiatalos bájukat. Kiváltképp igaz ez az 57 esztendős Cindy Crawfordra, aki nemrég egy rövid, de bámulatos fotósorozattal fordult a múlt felé: megmutatta, hogyan írt divattörténelmet az 1991-es Oscar-gálán. Ha kíváncsi vagy a mai szemmel nézve is lenyűgöző felvételekre, tekintsd meg galérinákat: cikkünk azonnal folytatódik!

Crawford pompás fotókkal idézte fel, hogyan is festett vörös Versace-ruhájában a 63. Oscar-gálán. Ekkor 1991-et írtunk, és - miként az egykori szupermodell is hangsúlyozta a fényképek mellé írt kommentárjában - ez volt az első alkalom, amikor valaki végigvonult a vörös szőnyegen egy klasszikus szabású, elegáns női Versace-ruhakölteményben.
Kattints a további képekért!

Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót, melyeket Instagram követőivel is megosztott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.