50 felett is bomba formában! Cindy Crawford kedvenc divatmárkánk videójában hódít

Nemrég készült el egyik kedvenc divatmárkánk, a Reserved videó kampányának teljes változata Cindy Crawford főszereplésével. Naná, hogy azonnal meg is mutatjuk! (x)

A lehető legjobb választás

A márka legújabb kollekcióját promótáló filmben az amerikai szupermodell, a világ egyik leggyönyörűbb nője, magára ölti az amerikai kertváros különc lakójának szerepét. A Reserved tavaszi kollekcióját erőteljesen inspirálták a ‘80-as évek. Ez szövi át a videó képi világát, ahol Cindy táncol, színészkedik és pózol, miközben jól érzi magát. A klipben, melyet Gordon von Steiner, a divat szakma egyik legtehetségesebb filmes alkotója rendezett, úgy láthatjuk Cindy-t, ahogy korábban sohasem.

“Ismertem Gordon korábbi munkáit, úgyhogy izgatottan vártam, hogy mit álmodik meg számomra. Tetszett, hogy van egy nosztalgikus odafordulás a ’80-as évek felé, de friss, vicces megközelítéssel. Igazán kimozgatott a komfort zónámból ezzel a táncolással!” - mondja maga Cindy Crawford az egyedi Reserved projektről.

Azok a felejthetetlen '80-as évek

Nem véletlen, hogy Cindy lett a kampány új arca, hiszen annak koncepciója erősen az 1980-as évek esztétikájában gyökerezik. A ’80-as évek rezgése nemcsak a film által használt karakteres fényekben és zenében jelenik meg, hanem az eredeti Reserved viseletekben is. A darabok teljes spektruma a ’80-as éveket tükrözi - a hétköznapi, mégis ikonikus, fehér pólótól kezdve a Dinasztia és a Gazdagok és szépek világát megidéző elegánsabb stílusig - úgy, mint a testreszabott, pasztell nadrágok és blézerek, vagy csíkos együttesek extrém széles karimájú kalappal kombinálva. A korai ’80-as években játszódó Stranger Things szereplője, Dacre Montgomery és Eric Roberts karaktere is feltűnik a filmben.

Álomkarrier

A Reserved I love you Cindy kampánya kétségkívül az egyik legnagyobb produkció, amit a lengyel divatmárka alkotott. Cindy igazi divat ikon, minden idők egyik legnépszerűbb és legismertebb modellje. A Vogue magazin címlapjáról több, mint ötvenszer ragyogott ránk. Illionisban, De Kalbban született, 16 évesen fedezték föl és az 1980-as évek végének, 1990-es évek elejének legismertebb modellje volt. Napjainkban nem csak káprázatos modell karrierjét irányítja, hanem jótékonysági munkát végez leukémiás gyerekek javára, van egy sikeres kozmetikai márkája és bútorokat tervez. Cindy Crawford még mindig elbűvölő és inspiráló – sőt, talán most még inkább, mint karrierje elején.

Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!