Fashion&Beauty

Itt a legújabb őrült trend: láthatatlan szemöldökkel hódítanak a sztárok idén ősszel - Ezt neked is látnod kell!

Hosszú évek, évtizedek óta egyre gyakrabban hódítanak az új trendek, ami a szemöldököket illeti - nos, a legújabb egészen sokkoló.

Őrület

Bozontos, vékony, természetes vagy tetovált - ma már a szemöldökdivatról is gyakran szólnak a hírek. Egy Hollywoodból indult új trend most alapjaiban forgatja fel a világot: Kristen Stewartot tartják az úttörőnek, de azóta már világsztárok sokasága beállt a sorba és lassan az influenszerek következnek - írja a TWN.hu, majd meg is mutatják a sztárok megdöbbentő képeit. A trend lényege, hogy gyakorlatilag láthatatlanná teszik a szemöldököt kifehérítéssel vagy átfestéssel. A hatás? Az arcvonások jobban kiemelkednek, a merész szemsmink pedig nagyobb hangsúlyt kap. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Demi Rose és Madonna már meg is csináltatta a sajátját. A "láthatatlan szemöldökű" sztárok képei sokakat sokkolnak!

Íme az úttörő! Kristen Stewart 2019 májusában a Dél-Koreai Szöulban jelent meg láthatatlan szemöldökkel, most, három évvel később lett belőle trend. A világsztárok egy emberként posztolnak így.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.