Fashion&Beauty

Itt a legújabb őrült trend: láthatatlan szemöldökkel hódítanak a sztárok idén ősszel - Ezt neked is látnod kell!

Hosszú évek, évtizedek óta egyre gyakrabban hódítanak az új trendek, ami a szemöldököket illeti - nos, a legújabb egészen sokkoló.

Őrület

Bozontos, vékony, természetes vagy tetovált - ma már a szemöldökdivatról is gyakran szólnak a hírek. Egy Hollywoodból indult új trend most alapjaiban forgatja fel a világot: Kristen Stewartot tartják az úttörőnek, de azóta már világsztárok sokasága beállt a sorba és lassan az influenszerek következnek - írja a TWN.hu, majd meg is mutatják a sztárok megdöbbentő képeit. A trend lényege, hogy gyakorlatilag láthatatlanná teszik a szemöldököt kifehérítéssel vagy átfestéssel. A hatás? Az arcvonások jobban kiemelkednek, a merész szemsmink pedig nagyobb hangsúlyt kap. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Demi Rose és Madonna már meg is csináltatta a sajátját. A "láthatatlan szemöldökű" sztárok képei sokakat sokkolnak!

Íme az úttörő! Kristen Stewart 2019 májusában a Dél-Koreai Szöulban jelent meg láthatatlan szemöldökkel, most, három évvel később lett belőle trend. A világsztárok egy emberként posztolnak így.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.