Fashion&Beauty

Ez a nadrág lesz divat ősszel: búcsút inthetünk a nőiesebb fazonoknak

A cargo nadrágok újra trendik, és ha még nem szereztél be egy ilyet darabot, akkor megmutatjuk, hogy miért is érdemes beépíteni a ruhatáradba!

Az egyik legnagyobb őszi trend

Idén ősszel egy olyan nadrágtrend jön vissza a divatba, amely egyáltalán nem nőies, azonban rendkívül könnyedén kombinálható más darabokkal. A cargo nadrágok eleganciáját az tompítja, hogy zsebeket találhatunk az oldalain, illetve nem egy testhezálló fazonról beszélünk, hanem egy egy kicsit bő, laza stílusú nadrág ez. De a világsztárok is egyre jobban kedvelik a cargo nadrágokat, Katie Holmes, Hailey Bieber és Gigi Hadid is előszeretettel viselik. Ez tényleg egy szuperstílusos darab, amit a hétköznapokon simán bevethetsz!

Mutatjuk is:

Igazi őszi darab, ebben a színben pedig pláne!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?