Fashion&Beauty

Ez a nadrág lesz divat ősszel: búcsút inthetünk a nőiesebb fazonoknak

A cargo nadrágok újra trendik, és ha még nem szereztél be egy ilyet darabot, akkor megmutatjuk, hogy miért is érdemes beépíteni a ruhatáradba!

Az egyik legnagyobb őszi trend

Idén ősszel egy olyan nadrágtrend jön vissza a divatba, amely egyáltalán nem nőies, azonban rendkívül könnyedén kombinálható más darabokkal. A cargo nadrágok eleganciáját az tompítja, hogy zsebeket találhatunk az oldalain, illetve nem egy testhezálló fazonról beszélünk, hanem egy egy kicsit bő, laza stílusú nadrág ez. De a világsztárok is egyre jobban kedvelik a cargo nadrágokat, Katie Holmes, Hailey Bieber és Gigi Hadid is előszeretettel viselik. Ez tényleg egy szuperstílusos darab, amit a hétköznapokon simán bevethetsz!

Mutatjuk is:

Igazi őszi darab, ebben a színben pedig pláne!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.