Fashion&Beauty

Így leszel gyönyörű smink nélkül is: tartsd be ezt a 10 szabályt

Mind erre vágyunk, nemde?

Az, aki szép...

Minden nő leghőbb vágya, hogy ne csak akkor nézzen ki jól, miután órákat töltött el a tükör előtt. Alapozó-korrektor-szemhéjfesték-szemöldökpor-szempillaspirál-púder-pirosító-rúzs: mi lenne, ha akkor is csodásan festenél, ha ezeket nem használnád? A következő oldalakon 10 olyan tippet mutatunk meg, amelyeket, ha rendszeresen követsz, sokkal kevésbé érzed majd szükségét annak, hogy több réteg sminket kenj magadra nap mint nap.

Lapozz, és tudd meg a szépítő titkokat!

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.