Fashion&Beauty

Ez a szájkontúrozási technika most nagyon népszerű: elképesztően dússá teszi az ajkakat

Az "overlining" után az "oval-lining" kontúrozás lett a legnagyobb trend.

Vastagabb ajkak egy szájceruza segítségével

Rengeteg olyan sminktrükk létezik, amelyekkel egy kicsit dobhatunk a megjelenésünkön. Gondoljunk csak arra, amikor a belső szemzugba egy világosabb színt teszünk, az nagyobbá teszi a szemünket. Vagy a bronzosító használatával csontosíthatjuk az arcunkat. Egy hasonló trükk az a szájkontúrozási technika is, amely most meghódította a Tiktokot. Nagyon népszerű volt eddig is az "overlining" kontúrozás, amely annyit takart, hogy az ajkakat enyhén túlkontúrozzuk, ezáltal pedig vastagabbnak tűnik a szánk. Az "oval-lining" pedig a legújabb módszer, ami szintén dúsabb ajkakat eredményez. De hogyan is kell ezt elképzelni? Ahogyan az a nevében is benne van, egy ovális formát rajzolunk a ajkainkra, ezzel kicsit eltüntetve a felső ívet. Amennyire egyszerű, annyira nagyszerű ez a trükk, bátran alkalmazhatjuk a mindennapokon, azonban fontos, hogy ne húzzuk túlságosan fel azt a vonalat, hogy megmaradjon a természetes hatás.

Mutatjuk, hogyan csináld:


Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!