Fashion&Beauty

Ez a szájkontúrozási technika most nagyon népszerű: elképesztően dússá teszi az ajkakat

Az "overlining" után az "oval-lining" kontúrozás lett a legnagyobb trend.

Vastagabb ajkak egy szájceruza segítségével

Rengeteg olyan sminktrükk létezik, amelyekkel egy kicsit dobhatunk a megjelenésünkön. Gondoljunk csak arra, amikor a belső szemzugba egy világosabb színt teszünk, az nagyobbá teszi a szemünket. Vagy a bronzosító használatával csontosíthatjuk az arcunkat. Egy hasonló trükk az a szájkontúrozási technika is, amely most meghódította a Tiktokot. Nagyon népszerű volt eddig is az "overlining" kontúrozás, amely annyit takart, hogy az ajkakat enyhén túlkontúrozzuk, ezáltal pedig vastagabbnak tűnik a szánk. Az "oval-lining" pedig a legújabb módszer, ami szintén dúsabb ajkakat eredményez. De hogyan is kell ezt elképzelni? Ahogyan az a nevében is benne van, egy ovális formát rajzolunk a ajkainkra, ezzel kicsit eltüntetve a felső ívet. Amennyire egyszerű, annyira nagyszerű ez a trükk, bátran alkalmazhatjuk a mindennapokon, azonban fontos, hogy ne húzzuk túlságosan fel azt a vonalat, hogy megmaradjon a természetes hatás.

Mutatjuk, hogyan csináld:


Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.