Fashion&Beauty

A legszebb ruhaköltemények a cannes-i filmfesztiválról: csodásan festettek a sztárok a vörös szőnyegen

A 2023-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén ismét brillíroztak a sztárok. És bár az eseményen a filmek vannak a fókuszban, mindig izgalmas ruhakölteményeket láthatunk.

A 76. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyege

A nemzetközi fesztivál minden év májusában különböző műfajú filmeket mutat be, a 2023-as cannes-i vörös szőnyegére pedig a világ minden tájáról érkeznek a sztárok. Idén a fesztivál több mint 50 filmet mutat be, köztük Wes Anderson, Todd Haynes, Ken Loach, Martin Scorsese, Jessica Hausner, Alice Rohrwacher, James Mangold, Pedro Almodóvar, Ramata-Toulaye Sy és Wim Wenders alkotásait. A 76. éves cannes-i filmfesztivál május 16-án, kedden kezdődött és május 27-ig, szombatig tart. Természetesen ezalatt a 12 nap alatt a sztárok ellátogatnak a francia riviérára, hogy sajtótájékoztatókkal, fotózásokkal és premierekkel támogassák projekteiket – ami azt jelenti, hogy bőven van lehetőség az izgalmas divatpillanatok elcsípésére.

Mutatjuk is a legszebb ruhákat a 76. cannes-i filmfesztiválról:

Rosie Huntington-Whiteley egy Fendi ruhakölteményben jelent meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!