Fashion&Beauty

A legszebb ruhaköltemények a cannes-i filmfesztiválról: csodásan festettek a sztárok a vörös szőnyegen

A 2023-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén ismét brillíroztak a sztárok. És bár az eseményen a filmek vannak a fókuszban, mindig izgalmas ruhakölteményeket láthatunk.

A 76. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyege

A nemzetközi fesztivál minden év májusában különböző műfajú filmeket mutat be, a 2023-as cannes-i vörös szőnyegére pedig a világ minden tájáról érkeznek a sztárok. Idén a fesztivál több mint 50 filmet mutat be, köztük Wes Anderson, Todd Haynes, Ken Loach, Martin Scorsese, Jessica Hausner, Alice Rohrwacher, James Mangold, Pedro Almodóvar, Ramata-Toulaye Sy és Wim Wenders alkotásait. A 76. éves cannes-i filmfesztivál május 16-án, kedden kezdődött és május 27-ig, szombatig tart. Természetesen ezalatt a 12 nap alatt a sztárok ellátogatnak a francia riviérára, hogy sajtótájékoztatókkal, fotózásokkal és premierekkel támogassák projekteiket – ami azt jelenti, hogy bőven van lehetőség az izgalmas divatpillanatok elcsípésére.

Mutatjuk is a legszebb ruhákat a 76. cannes-i filmfesztiválról:

Rosie Huntington-Whiteley egy Fendi ruhakölteményben jelent meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.