Fashion&Beauty

Nem csak a rock & roll királynője volt: íme Tina Turner legemlékezetesebb szettjei

Egy újabb legendás művészt veszítettünk el. Tina Turner, avagy a rock & roll királynője tegnap, 83 éves korában hunyt el.

Nem csak a zenei világban alkotott maradandót

A zenei tehetsége mellett Tina Turner a divatra is hatalmas hatással volt. Az energikus, egyedi táncmozdulatairól ismert énekesnő gyakran viselt fellépései során rojtokkal és csillogó elemekkel díszített ruhákat. De Turner szerint a mozgás kedvéért viselte őket, nem az esztétika miatt. ,,Amikor felnőttem, mindig azt hittem, hogy túl hosszúak és soványak a lábaim. Úgy éreztem magam, mint egy ciki póni, ezért soha nem akartam megmutatni őket. Amikor rövid szoknyát viseltem a színpadon, annak gyakorlati oka volt – megadták nekem a a mozgás szabadságát, és nagyon szeretek mozogni" - mesélte egy interjúban anno a sztár.

Emlékezzünk Tina Turnerre a legikonikusabb szettjeivel:

1970-ben az Ed Sullivan Show-n egy strasszokkal díszített rojtos ruhában lépett fel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.