Privát szépségszalon otthon? Ezekkel az eszközökkel lehetséges!

Sok nő álma, hogy a szalonokban elérhető arckezeléseket, masszázst vagy hajápolási procedúrát akár minden nap, otthon is percek alatt elvégezhessük. Olyan eszközökre vágyunk, amiket - legyünk akár a saját fürdőszobánkban, üzleti úton vagy egy nyaralás alkalmával, - elég csak kivenni a táskánkból, és máris szakértő kezek között érezhetjük magunkat.

Rowenta My Beauty Routine

A Rowenta My Beauty Routine termékcsaládot az otthoni, mindennapos bőrápolási rutin megkönnyítésére fejlesztették ki. Így az otthoni bőrápolás ugyanolyan kellemes és hatékony lesz, mintha a saját kozmetikusunknál jártunk volna, ráadásul minden nehézség nélkül el is tudjuk végezni. A termékcsalád minden tagja bőrbarát, biztonságos és behatásmentes technológiát alkalmaz, így minden nő igényeit kielégíti, a rendszeres kényeztetésnek köszönhetően pedig napokon belül fiatalabb, ragyogóbb és feszesebb bőrt eredményeznek.

A professzionális termékekért kattints a képgalériára!

Ragyogóan tiszta arcbőr A megfelelően és alaposan megtisztított bőr a szép és ápolt megjelenés alapja. A Rowenta Skin-sonic Purifier ötvözi a kellemeset a hasznossal, hiszen az arctisztítás nem kell, hogy fárasztó legyen. A víz és az ultrahang erejét hasznosító, fejlett mélytisztító technológiával a bőrtisztítási rituálé szinte gyerekjáték. Ez a kis csodakészülék megszabadítja arcunkat minden szennyeződéstől, összehúzza a pórusokat, halványítja a pigmentfoltokat, kiegyenlíti a bőr tónusát, és elősegíti a bőrápoló krémekben lévő hatóanyagok felszívódását. Az arc tiszta, ragyogó és egészséges lesz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: rowenta

Oldalak