Szálbehúzás vs. arcplasztika: szépülés vágás nélkül, természetesen

A plasztikai műtétek sokkal drámaibb hatással bírnak, viszont a felszívódó szálakkal sokkal természetesebb eredményt érhetünk el. A mai innovatív technológiák már lehetővé teszik, hogy vágás nélkül nyerjük vissza fiatalos vonásainkat, hogy megereszkedett bőrünk ismét feszessé és rugalmassá váljon. A műtétekkel ellentétben az FTC szálazással hegek és felépülési idő nélkül érhetünk el gyors és látványos eredményeket. Mi az eljárás titka?

A szervezet öngyógyító folyamata

Az FTC szálbehúzás a megereszkedett bőr kezelésének egyik legtermészetesebb módja, annak ellenére, hogy egy tűn keresztül különféle hosszúságú és kialakítású szálakat helyezünk a bőr mélyebb rétegeibe. Az alkalmazott szálak ugyanis teljes egészében felszívódnak, mégis hosszan tartó hatást eredményeznek. A behelyezett szálat a szervezetünk idegen testnek érzékeli, hatására beindul annak önregenerációs folyamata, kötőszöveti rostok termelődnek és fokozódik a kollagéntermelődés. Ezen a természetes bőrfiatalító hatáson szükség szerint erősíthetünk is, ha olyan típusú szálat választunk, mely kialakításánál fogva extra emelést is biztosít.

Arcvonásaink visszanyerik eredeti kontúrjukat

Néhány évvel korábban még a megereszkedett bőr, különösen az alsó arcbőr, a nyak vagy a toka kezelésében igazán látványos és gyors eredményt plasztikai műtétekkel, vagy tartós szálak beültetésével lehetett elérni. Ma már olyan új megoldások is a rendelkezésünkre állnak, mint az FTC szálbehúzás, amellyel hegek és varratszedés nélkül szépülhetünk és hosszú felépülési idővel sem kell számolnunk. A beavatkozás nem olyan drámai, mint egy sebészeti műtét, de annál természetesebb, hiszen az arcvonásaink nem változnak meg, csupán visszanyerik eredeti kontúrjukat. Már a kezelés pillanatában jól látható a támasztó hatás, de a szálak felszívódása után is még sokáig érzékelhető az eredmény.

ftc szálbehúzás plasztika arckezelés

Pataki Zita is a természetes kezelésekre esküszik

„Azért szeretem ezt a kezelést, mert nagyon apró beavatkozással a saját szervezetemet is elkezdi dolgoztatni, ami sokkal természetesebb, mint egy plasztikai beavatkozás” – fejtette ki Pataki Zita egy alkalommal, amikor a Royal Clinics orvos-esztétikai központban járt. A plasztikai műtétek helyett ő is a természetesebb megoldásokat keresi, emellett az is kiemelten fontos számára, hogy a felépülési idő rövid legyen: „Ugyan tűvel történik, de mégsem műtét, ami után azon aggódhatnék, hogy holnap dolgozhatok-e. Én innen felállok és mehetek dolgozni estére.”

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

FTC szálbehúzás a testen is

De nemcsak fiatalos és feszes arcvonásainkat kaphatjuk vissza a felszívódó szálakkal, akkor is tökéletes megoldást jelent, ha fogyás, vagy a jojó effektus következtében kitágult, megereszkedett a bőrünk a felkarunkon vagy a has tájékán. A kollagénindukciós kezelésekkel serkenthetjük a kötőszövet erősödését, így a fogyás a bőrünkön kevésbé fog nyomot hagyni.

Te is inkább a felszívódó szálakat választanád a plasztikai műtétek helyett? Ha júliusban jelentkezel kezelésre, 20% kedvezményt kapsz 200.000 Ft feletti érték esetén!

Foglalj időpontot konzultációra online vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.