Fashion&Beauty

Íme a hatékony fegyver a striák, hegek, és a bőregyenetlenségek ellen

Sokkoló, de a kutatások szerint tény, hogy a terhességi csíkok megjelenésének valószínűsége 50-90 százalék közötti a várandósság alatt. A striák veszélye ugyanakkor nem csak a kismamákat fenyegeti, hiszen kamaszkorban, illetve hízás, fogyás és izomépítés során is kialakulhatnak. Mutatjuk, hogyan lehet elkerülni ezeket a kellemetlen csíkokat és azt is, mit tegyél, ha már megjelentek bőrödön.

Nemcsak a kismamáknál jelentkezik

Bár sokan „terhességi csíkok” néven ismerik a striákat, nemcsak a kismamáknál jelentkezik. Sőt, a férfiakat sem kíméli, csaknem 50 százalékuk bőrén képződik stria életük során. A striák akkor jelennek meg, ha valamilyen okból olyan hirtelen nő meg a testünk, hogy bőrünk három rétege közül a középső – a dermis – nem tud vele lépést tartani és megreped. Leggyakrabban várandósság, kamaszkori gyors növekedés, hirtelen fogyás vagy hízás, valamint izomépítés során alakul ki. Nőknél jellemzően a hason, a derékon, a melleken, a csípőn, a popsin és a combokon alakul ki, míg a férfiak esetében általában a vállon és a gerinc két oldalán jelentkezik. A stria csíkok frissen a legijesztőbbek, lila vagy vörös színűek, a feszülés irányára merőlegesen jelennek meg.

striák kezelése combon lábon

Piacvezető bőrápolótermék a striák és hegek kategóriájában

A stria megelőzésére és a már kialakult csíkok kezelésére válaszd a legjobbat! A Bio-Oil bőrápoló olaj hatékonyságát nemcsak klinikai tesztek bizonyítják, hanem felhasználói ajánlások is, ennek köszönheti, hogy világszerte piacvezető bőrápolótermék a striák és hegek kategóriájában. A Bio-Oil és a 100%-ban természetes összetevőkből álló Bio-Oil Natúr növényi kivonatokkal és vitaminokkal dúsított multifunkcionális bőrápoló olaj. Mindkettő hatékony segítséget nyújt a striák elleni küzdelemben: különleges összetételüknek köszönhetően segít megelőzni a kialakulóban lévő striákat és javítja a már meglévők kinézetét is. A bennük levő hatóanyagok rugalmasabbá, elasztikusabbá teszik a bőrszövetet és segítik a bőr természetes önmegújító mechanizmusait.

terhesség hasi striák kezelése megelőzése

Igazi "must have" termékek

A Bio-Oil és a Bio-Oil Natúr igazi "must have" termékek, akkor sem hiányozhatnak a fürdőszobai polcról, ha azon szerencsések közé tartozol, akik nem küzdenek striával. Mindkét bőrápoló olaj multifunkcionális, vagyis nem csak a striák és hegek ellen bevethetők! Értékes összetevőiknek köszönhetően elősegítik a kollagén képződést, a bőrsejtek regenerálódását, növelik a bőr nedvességtartalmát, javítják a bőr minőségét és tónusát.

tetoválás utókezelés bio oil olajjal Épp ezért hatásosan alkalmazhatók többek között az öregedő, a száraz és a vízhiányos bőrre, napégésre, a pigmentfoltok halványítására, az egyenetlen bőrtónus kezelésére, sőt szakállápolóként is sokak kedvence! Ha bőrödet valamilyen trauma éri (sérülés, égés, horzsolás) akkor is a Bio-Oil után kell nyúlnod a polcon. Nem véletlenül választják azok is, akik tetováltatnak, hiszen ha Bio-Oil-lal ápolják a frissen tetovált felületet, akkor a bőr kevésbé feszül, puha marad, kisebb a fertőzések kockázata és nem alakul ki varasodás, ami fontos, hiszen ez a festék leválásával járhat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!