Fashion&Beauty

Eddig csak hárman viselték a gyémánt nyakéket, mely most Beyoncén csillog - köztük volt Audrey Hepburn is

A 39 éves énekesnő férjével együtt szerepel a világhírű luxus ékszermárka, a Tiffany & Co. vadonatúj kampányában.

Audrey Hepburn és Lady Gaga örökébe lépett

Bizonyára szívmelengető érzés olyan elődök örökébe lépni, mint Audrey Hepburn és Lady Gaga - akik a maguk módján mind úttörő, a közgondolkodást és a közízlést forradalmasító divatdiktátorok -, s ez most sikerült a 39 énekesnőnek, Beyoncének, aki férje, a rapperként és producerként ismertté vált Jay-Z társaságában szerepel a közismert luxus ékszermárka, a Tiddan & Co. vadonatúj kampányában.

Az aranytorkú hírességet óriási megtiszteltetés érte, ugyanis ugyanazt a 120 karátos sárgagyémánt nyakéket viselheti a kampány során, mely korábban csak három hölgyön csillogott - köztük Hollywood aranykorának legendás színésznőjén, Audrey Hepburnön, valamint napjaink egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnőjén, Lady Gagán. Beyoncé tehát nem akármilyen társaságba került, ráadásul a Tiffany & Co. friss kampánya egyéb szempontból is különlegesnek mondható. A világszerte ismert házaspárról különleges, stilizált fotók készültek - Beyoncé egy fekete Givenchy-ruhában mutatkozik rajtuk, nyakán a luxusékszerrel -, sőt a fényképeken Jean-Michel Basquiat 1982-es festménye, az "Equals Pi" is feltűnik, melyet még sosem láthatott a nagyközönség.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...