Fashion&Beauty

Ezt a sampont általában a szőke hajúak használják, pedig a barna tincsekkel is csodákat tesz

A kék sampon már régóta elengedhetetlen kelléke a szőkék mindennapi hajápolási rutinjának a hamvas árnyalatok megtartása érdekében. Kevesen tudják azonban, hogy nemcsak a szőke, de a barna hajra is kedvező hatást gyakorol.

A kék sampon előnyei

Bár a barna haj az egyik leggyakoribb hajszín, mégsem nevezhetjük unalmasnak. Sőt a barna színárnyalatok olyannyira dinamikusak, hogy sokszor igen nehéz lehet ápolni őket még akkor is, ha eltökélten igyekszünk a legmegfelelőbb hajolajokat, samponokat és kondicionálókat használni. Más szóval, ha sosem festetted a hajad, vagy éppen ellenkezőleg most váltál barnává, mindkét esetben nagyon fontos ápolni a haj színét, hogy élénk maradhasson. Szerencsére a kék sampon trükkje tökéletes eredményt biztosít.

Kiknek ajánlják a kék sampont? Wiley úgy gondolja, hogy a kék sampon „ideális bárkinek, akinek sötétszőke, szürkés, vagy barna haja van.” Ez a természetes és a festett barna árnyalatokra is vonatkozik. Jennifer Korab, fodrász hozzátette, hogy a hetek múlásával a festett haj árnyalata megváltozhat, a kék sampon pedig a sárgás pigmentek ellensúlyozásával meghosszabbítja a haj élettartamát két szalonlátogatás között.
Kattints a további képekért!

Az élettelen, lelapult haj egyáltalán nem ritka probléma. Csupán néhány dologra kell figyelned, és gyönyörű lesz a hajad.

Leadfotó: Pexels, forrás: marieclaire.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...