Fashion&Beauty

Az élet labirintusa - Földszínek uralják a Nanushka 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját

A Mercedes-Benz Fashion Week szombati napján megcsodálhattuk a Nanushka 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját, mely a tervezőnőtől megszokott rendkívül magas színvonalat és izgalmas újításokat hozta. Lássuk a bemutatón készült képeket!

Finom színek, harmónia, zen és indiánok

A Nanushka 2016-os tavaszi-nyári kollekciója az egyik amerikai indiántörzs, a hopik világából, kultúrájából építkezik. A hopi kultúra mélyen gyökerezik a spiritualitásban és a szimbólumok fontosságában - mely ezt a kollekciót is áthatja. A természetes színek mellett a lágy selymeken feltűnő labirintusminta is erre utal, sőt a szőttes anyagok, a különleges szegélymegoldások, a kézzel készült apró díszítőelemek is ezt a vonalat erősítik. A kollekció másik jellegzetessége a Zent idéző puritánság, tradíciók, letisztult vonalak, tiszta sziluettek. A hosszú kabátok mellett laza szabásvonalú nadrágokból, blúzokból, pólókból sincs hiány, de a szezon elengedhetetlen kellékei; a légies maxik, a szexis sortok és a fürdőruhák sem maradhattak ki.

Fotók: Femcafe/Ivor Szaniszló

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.