Fashion&Beauty

A bob frizura legsikkesebb verziója visszajött a divatba

A bob frizura már tavaly visszajött a divatba, azóta rengeteg sztár bevállalta ezt a stílust, és ennek hatására természetesen rengeteg rajongó is.

A bob frizura egyik nagy előnye, hogy személyre szabható, hiszen rengeteg variációja létezik. Azt, hogy vajon neked melyik állna a legjobban, mindenképpen kérdezd meg a fodrászodtól! A legfrissebb trendjelentések szerint idén tavasszal buborékbob mellett az aszimmetrikus bob is hódít majd. Halle Berry hívta fel a figyelmünket az Oscar-gálán arra, hogy mennyire menő ez a frizuratrend. Bár ez korábban a 2000-es évek elején hódított, mint minden, ez is visszatért a divatba.

Mutatjuk, hogy miért érdemes bevállalnod ezt a frizurát!

Az Oscar-gálán Halle Berry is ilyen frizurával debütált.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...