Hirdetés

Ez történik, ha rendszeresen ásványvízzel mosol arcot

El se hinnéd, milyen csodás hatásai vannak az ásványvíznek!

Csodát tesz az arccal az ásványvíz

A világon egyre több nő állt rá arra, hogy ásványvízzel mossa az arcát. Hogy miért? Azért, mert csodát tesz a bőrrel. Hiszed vagy sem, a buborékos folyadék ereje vetekszik a méregdrága arckezelésekkel, krémekkel, ha a bőr tisztításának, rugalmasságának, fényének megőrzéséről van szó.

Ezért használd

A buborékos víz olyan érzést kelt, mintha egy finom kefével masszíroznád a bőröd. "Pezsgésének" köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket és könnyedén bejut a pórusokba, ahonnan hatékonyan mossa ki a szennyeződéseket, méreganyagokat (amik egyébként öregítenék a bőrt, csökkentenék selymességét, rugalmasságát). Másik áldásos hatása, hogy kitágítja a már tiszta pórusokat és feltölti őket éltető vízzel.

Szerintünk azért is fogod nagyon szeretni ezt a "kezelést", mert egyszerű, nem igényel semmiféle különösebb előkészületet. Ráadásul attól sem kell félned, hogy összemaszatolod vele a ruhád vagy a fürdőszobát! Bármikor és bárhol alkalmazhatod, és jóval olcsóbb, mint más arcápolási termékek.

A legnagyobb pozitívum az ásványvízzel kapcsolatban mégis az, hogy az összes bőrtípussal kompatibilis. Nem számít, zsíros, száraz, normál vagy érzékeny a bőröd, nem okoz irritációt, nem lesz sebes, piros az arcod tőle.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: BBC

Oldalak

Szólj hozzá Te is!