Hirdetés

Bikinire vetkőzött a tenisz királynője, pedig nem 36-os ruhát hord - Fotók

A teniszcsillag simán bevállalta a bikinis és fürdőruhás fotózást, pedig többet nyom, mint 50 kiló. Mindenkinek példát mutatott!

Serena Williams büszke a testére

Minden idők egyik legnagyszerűbb profi teniszezőnője, a 35 éves Serena Williams úgy döntött, igent mond a Sports Illustrated felkérésére és bikiniben áll modellt néhány divatfotóhoz. Mindezt annak ellenére is simán bevállalta, hogy 175 centis magasságához körülbelül 70 kilót nyom. (Csak viszonyításképpen és a legkevésbé sem sértő szándékkal eláruljuk, a vele egymagas szupermodell, Palvin Barbi csupán 55 kiló körül van.)

#SISwim @si_swimsuit #body

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Azt mondja, lehet, hogy ő nem 36-os méretet hord, de erősebb bárkinél. És milyen igaza van! Szerintünk fantasztikusak lettek a róla készült fotók és bizonyára sok, hozzá hasonló testalkatú nőnek segített az önelfogadásban.

"Szeretném, ha az emberek megértenék, hogy rendben van, ha jól érzed magad a testedben. Nem 36-os a méretem. Teljesen rendben van, ha jól érzem magam, jól nézek ki és erős vagyok. Az is teljesen oké, ha egyszerre látszom erősnek és szexinek. Így lehetek igazi nő, aki megtörhetetlen" - nyilatkozta a képekkel kapcsolatban.

#SISwim on sale now @si_swimsuit

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Lapozz további képekért Serenáról!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!