Fashion&Beauty

Így öregszik az arcod - Ezeket a jeleket fogod tapasztalni magadon

Senki nem szeretne öregedni, de az öregedés, sajnos, természetes folyamat. Lássuk miért is változik az arcunk szépsége a kor előrehaladtával. Szakértőnk, Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista elmondja, melyek az öregedés jelei, és hogyan öregszik az arcunk.

Oszd részekre az arcod

Az arc három vízszintes részre osztható: felső harmad, középső harmad és alsó harmad. Fiataloknál ezek aránya tökéletesen megegyezik, azonban az öregedési folyamat során ez megváltozik. A felső harmad a csontos és porcos szövetek megnagyobbodása és a lágyrészek megereszkedése miatt megnyúlik. Az arc középső részének aránya ugyancsak ezen okok miatt csökken. Az alsó rész magassága pedig az arc- és az állcsontok szerkezetének veszteségéből, valamint a bőr alatti kötőszövet elvékonyodásából, a középső harmad megereszkedéséből adódóan kisebb lesz.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.