Fashion&Beauty

Ezüst, vagy arany? Így derítheted ki, melyik színesfém illik leginkább bőrtónusodhoz

Az idei évben nagyon nagy hangsúlyt kapott a színelméleten alapuló öltözködés, nincs ez másként viszont az ékszereket tekintve sem.

Milyet válassz?

Bár természetesen mindenki viselhet bármilyen ékszert, amihez csak kedve szottyan, az valóban igaz, hogy egyes anyagok színe jobban passzol bőrtónusunkhoz a többinél. Talán te is tapasztaltad már, hogy egy ezüstnyaklánc sokkal jobban mutatott rajtad egy arany ékszernél, vagy éppen fordítva. A színelemzés középpontjában általában a különféle ruhadarabok állnak, ez viszont nem jelenti azt, hogy az ékszereket tekintve ne lennének érvényesek a színelmélet szabályai. Éppen ékszervásárlás előtt állsz és fogalmad sincs, mit válassz? Vagy éppen csak szeretnéd kideríteni, valójában mely színesfém illik leginkább hozzád? Akkor jó helyen jársz, mi majd eláruljuk!

Milyen fémet válasszunk? „Az arany általában a melegebb, sötétebb, az ezüst pedig a hidegebb tónusokon mutat a legjobban; a rózsaarany népszerű, mert mindkettőn jól használható” – mondja Alison Lou, ékszermárka tulajdonos. - „Személy szerint viszont úgy gondolom, hogy ettől függetlenül azt kell viselnünk, amit a leginkább szeretünk. Nekem például az arany jobban passzol a bőrtónusomhoz, de mindig is jobban kedveltem az ezüst ékszereket."
Kattints a további képekért!

Katalin ikonikus eljegyzési gyűrűje mindig ott díszeleg a hercegné ujján, azonban nem ez az egyetlen olyan ékszer, amely közel áll a leendő királyné szívéhez.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.