Fashion&Beauty

Le szeretnéd vágatni a hajad? Így válaszd ki a leginkább hozzádillő rövid frizurát!

A hajvágás olykor nagyon ijesztő lehet, főleg, ha drasztikusan sokat szeretnénk vágatni hajunkból. Ez viszont korántsem jelenti, hogy visszakoznunk kellene.

A rövid is lehet gyönyörű

Sokan megijednek a hajvágás gondolatától és általában mind rengeteget vacillálunk hosszú tincseinket látva, vajon megéri-e megszabadulni tőlük. A jó hír viszont, hogy természetesen nem csak a szimpla, egyenes vágás áll előtted lehetőségként, a rövid frizurákat tekintve gyakorlatilag határ a csillagos ég. Persze könnyen előfordulhat, hogy bár nagyon tetszik, a te arcformádhoz nem feltétlen illik kedvenc sztárod menő fazonja, viszont mindenki számára létezik egy hozzáillő, ideális rövid frizura. Fodrászok árulták el, mire érdemes odafigyelni és milyen típusú frizurákat célszerű választani a különböző arcformával rendelkező hölgyeknek. Olvass tovább!

Pixie A pixie vágásnak rengetegféle variációja létezik, általános szabályuk viszont, hogy a fej oldalán és alján egészen rövidre vágják a hajat, míg a fej tetején hosszabb marad. Amellett, hogy ez a vágás rendkívül sokoldalú, hihetetlenül kevés karbantartást igényel. Tatiana Ramos, sztárfodrász szerint pedig az a legjobb benne, hogy gyakorlatilag arcformától függetlenül bárkinek jól tud állni. Ha pedig ez még nem lenne elég, ez a frizura nagyon sokféle stílusban elkészíthető a punktól egészen a kifinomult eleganciáig, így valóban mindenki megtalálhatja benne önmagát.
Kattints a további képekért!

Új frizuratrend látott napvilágot, amit imádni fognak azok, akiknek nincs reggel fél órájuk arra, hogy formázzák a hajukat.

Leadfotó: Getty images, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.