Fashion&Beauty

A tavasz kötelező kiegészítője - Mintás leggings

Az idei tavasz egyik legnagyobb slágerének a virágos, etno és csíkos minta számít, ami alól természetesen a praktikusságukróll híres leggingsek sem maradhattak ki, így számos izgalmas nyomattal ellátott darabot találhatunk a boltok kínálatában.

A divatvilágban egyre inkább hódít a nem éppen egyhangúnak mondott, különböző mintákkal díszített cicanadrág. Ennek hallatán valószínűleg elsőként a hetvenes évek szinte kultikusnak számító extrém darabjai juthatnak eszünkbe, de a mostani divat szerencsére igen széles skálát kínál elénk, így nem kell aggódni, ha a fejünket mégis egy kicsit feltűnőbb, mintás leggings vásárlására adnánk. Ezek mellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a cicanadrág a hétköznapokon az egyik legkényelmesebb megoldásnak számít, de melegen tart minket a még kicsit változékony időben is. Arról nem is beszélve, hogy egy magassarkúval párosítva nőies, mégis lezser lehet a megjelenésünk.

Fekete-fehér
Ezek a darabok többnyire a kevésbé hivalkodó stílust képviselik, ezért tökéletes választás lehet azok számára akik újításra vágynak, de mégis a kicsit visszafogottabb megjelenést részesítik előnyben. Itt érdemes odafigyelni a színharmóniára, de ha el akarjuk kerülni, hogy túlságosan fekete-fehérek legyünk, egy eltérő színű sállal könnyen egy kis színt vihetünk az öltözékünkbe. A monokróm idén amúgy is nagyon trendi.

Virágos hangulat
Egy virág mintával díszített cicanadrággal szintén egy kis életet csempészhetünk a hétköznapokba. Érdemes odafigyelni itt is a színharmóniára, illetve hogy a felsőrész ne legyen túl harsány, inkább egy egyszínű felsővel vagy pulóverrel párosítsuk ezeket a darabokat. Ezen kívül mindig tartsuk be az aranyszabályt, miszerint a leggings az nem nadrág, így ha rövidebb felsőt választunk, könnyen közönséges benyomást kelthetünk. A legjobb megoldás, ha egy egyszínű inggel vagy egy hosszabb pulcsival párosítjuk össze ezeket a darabokat.

Extrém minták
Természetesen mint mindenütt, itt is vannak kivételek. A boltok polcain egyre többször találhatunk extrém mintákkal tarkított leggingseket. Ezeket a darabokat azoknak ajánljuk, akik kellő önbizalommal rendelkeznek, mivel ellenkező esetben csak kényelmetlenül fogod magad benne érezni.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.