Fashion&Beauty

A legidiótább divattrendek egy pasi szemével

Legyen kiegésztő, ruha, cipő, smink, haj vagy bármi, az aktuális női trendek világában záporoznak a meglepő, őrült vagy épp egyszerűnek minősített megoldások. A célcsoport mindezeket szivacsként szippantja magába és olykor pasi szemmel nézve gondolkodás nélkül alkalmazza. Lehet, hogy cuki, vagány, szexi vagy kényelmes, de a pasik komolyabb hányadánál “diszlájkot” vagy akár ellenszenvet is kiválthat.

Csövisapi mindenütt

A jópofa hajtókás sapkáról van itt szó, amit talán sokan a gyerekkorukból ismernek. A tipikus Reszkessetek, betörők rosszfiúi hordták ezt a fajta, egykoron a piacon fillérekért árult satyót. Talán még, ha a szekrényeinket feltúrjuk, meg is találjuk az egykoron oly szeretett egyszínű, bordázott fejfedőnket. Még el is gondolkodnék, hogy felvegyem, de miután minden ötödik-hatodik tinédzseren (vagy épp nem, ez a nagyobb baj!) ezt látom csili-csili színekben, ezért nem teszem. Kár, hogy sokan nem a funkciója miatt, hanem a mondvacsinált “jajjdemenővagyok” státuszszimbólum kedvéért huzzák a fejükre ezt az amúgy kényelmes sapkát.

Cicanadrág az utcán

Elnézést, gyorsan tisztázom, hogy leggingsről van szó, hogy meg ne sértsek senkit! Ettől persze a külleme az aktuális ruhadarabnak nem változik. Azonban sokan azt hiszik, hogy mégis. A névváltozástól, hirtelen a funkciója is megváltozik az alapvetően nem utcára való alsóvégtag-takarónak és hipp-hopp nadrág lesz belőle. Nos, rossz hír következik: hölgyeim, a leggings nem nadrág. Bármennyire is kiemeli a fenék és comb adta formavilágot, amit a pasik szeretnek nézegetni, de sajnos túl sokat mutat. Főleg, a rosszul megválasztott alsóneművel való kombinálás vagy a “véletlenül” egyel kisebb méret. Otthonra, edzeni, aláöltözéknek vagy olykor szoknyával kombinálva ajánlanám.

Fotók: wheretogetit.com, stringsofcotton.blogspot.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.