A jövő divatikonjai

Hollywoodban majdnem ugyanolyan fontos a színészek öltözéke, mint a tehetségük. Vajon melyik fiatal színésznek van akkora stílusérzéke, hogy akár olyan divatikonná váljon, mint például Sienna Miller vagy Emma Watson?  Cikkünkben a legesélyesebbeket mutatjuk be.

 
Chloë Grace Moretz
Első nagysikerű mozifilmje a Ha/Ver volt, melyben annyira jól teljesített, hogy a 2012-es évre már alig jut szabadideje a sok filmforgatásnak köszönhetően. Stílusa annak ellenére, hogy eléggé felnőttes, a lolita-stílus jellemzői is fellelhetőek benne.
 


Emma Stone
Emma Stone a hollywoodi újoncok vezére. Pár eredményes film után szerepet kapott a várhatóan kasszasikerű Pókember 4-ben. A piros szőnyegen legtöbbször Christopher Kane, Chanel és Tom Ford kreációit szokta viselni.

 

 

Elle Fanning
Annak ellenére, hogy csupán 13 éves, már biztos helye van Hollywoodban. Legelső szerepét a Nevem Sam című filmben teljesítette, Sean Penn mellett. A piros szőnyegen legtöbbször romantikus ruhákat hord. Kedvenc márkái közé tartozik a Rodarte és a Chanel.

 

Hailee Steinfeld
A Félszemű című filmben nyújtott alakításáért Oscar jelölésben részesült, a még csak 15 éves színész. Ezáltal bejutott a sikeres hollywoodi újoncok szűk körébe. Ezen felül a Miu Miu divatház múzsája és arca is lett. Ebből kifolyólag gyakran viseli ezt a márkát, de nagyon szereti a Versace és a Louis Vuitton ruháit is.

 

Dianna Agron
A Glee című sorozat Quinn Fabray-ként lett ismert, annak ellenére, hogy semmi közös nincsen bennük, hiszen a fiatal színészlány nagyon visszafogott. Rendezvényeken a klasszikus öltözetet szereti, magánéletében pedig a nyárias ruhákat és lapos cipőket részesíti előnyben.

 

Bonnie Wright
A Harry Potternek köszönhetően már nem számít igazi újoncnak, de egyre inkább kezd eltávolodni a kis boszorkánytestvér szerepétől. 2012-ben két új mozifilmben is megcsodálhatjuk a szép angol lányt. Az öltözéke néha még nem teljesen tökéletes, de pont ezzel varázsolja el az embereket.

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!