Fashion&Beauty

A balayage már nem divat, helyette a "fallayage" most a legszebb melírtrend

Nyáron napozhatunk a tengerparton, és mindezzel együtt természetes napsütötte tincsek is megjelennek, így sokkal szebb árnyalatú lesz a hajunk. De még a sötétebb őszi és téli napokon is vágyhatunk egy kis életre és színre a megjelenésünkben. Itt jön a képbe a "fallayage".

Mi is az a fallayage?

A "fallayage" a "fall" (ősz) és a "balayage" szavak összevonásából származik. A felviteli technika ugyanaz, mint a balayage esetében, azonban a két módszer közötti különbség a színhasználatban rejlik. Míg a balayage a napfény simogatta hajhatást kelti, a fallayage a sötét téli hajszínünket meleg árnyalatokkal frissíti fel, legyen szó aranybarna, karamell vagy réz tónusokról a barnák számára, vagy homok és mézszínű árnyalatokról a szőkéknél.

Mutatjuk, hogy mennyire csodálatos ez a hajtrend!

Kihez illik a fallayage? Elméletileg a fallayage alkalmazkodhat különböző bőrtípusokhoz az alkalmazott árnyalatok sokszínűsége miatt. Csak a hideg, világos bőrű nőknek kell óvatosnak lenniük a barna árnyalatokkal, és inkább hűvös, szőke színezés mellett kell dönteniük, amit néhány melegebb kiemeléssel is kiegészíthetnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...