Fashion&Beauty

Extra tartós lesz a körömlakkod, ha kipróbálod ezt a trükköt! Íme, a házi praktika, amivel gyerekjáték elkészíteni a szalonszépségű manikűrt

Többé nem kell amiatt aggódnod, hogy túl hamar lepattogzik a lakk a körmödről: a hosszan tartó manikűr titka csupán egyetlen lépésben rejlik.

Egyszerű, de nagyszerű praktika

Noha napjainkban már sokan döntenek a gél verzió mellett, a hagyományos, sima körömlakkok is hódítanak még a nők körében, hiszen valljuk be: jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás. Azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy ha saját magunk szeretnénk manikűrözni, jóval több macerával kell számolnunk, ráadásul kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor a frissen kipingált körömről lepattogzik a lakk – egyrészt igénytelen hatást kelt, másrészt kezdhetjük előröl az egész folyamatot. Szerencsére azonban ez nem azt jelenti, hogy felesleges időt, valamint energiát belefektetni, hiszen erre a problémára is van megoldás, ráadásul jóval egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk! Galériánkban eláruljuk, mi az a trükk, amivel garantáltan extra tartós lesz a lakk a körmödön:

A frissen manikűrözött, gyönyörűen kifestett körmök nemcsak esztétikai szempontból nyújtanak élvezetet, de kijelenthetjük, hogy a látvány lelkileg is feltölt egy nőt – éppen ezért okoz nagy bosszúságot, amikor egyetlen rossz mozdulat miatt – mondjuk takarítás közben – a szín egyből lepattogzik.
Kattints a további képekért!

Álmatlanság gyötör, de inkább nem nyúlnál altatókhoz, még akkor sem, ha természetes összetevőkkel hirdetik? Itt egy remek opció, amit te magad készíthetsz el és garantáltan hatékony!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.