9 stílustipp a Sziget Fesztiválra

A fesztiválok remek lehetőségnek bizonyulnak, hogy kieresszük a gőzt, jót bulizzunk és nem utolsó sorban merész összeállításokat viseljünk. Íme 9 stílustipp a Sziget Fesztiválra!

Az elmaradhatatlan kiegészítők

A fesztiválokon sokkal merészebbek lehetünk, mint a hétköznapokon, így ilyenkor az egészen őrült, bohém kiegészítők is előkerülhetnek, amiket a hétköznapokon nem mernénk felvenni. Idén nagyon divatosak a színes, gyöngyös és virágos haj- és fejpántok, illetve a bohém napszemüvegek. Persze a kalapokról és a színes kendőkről se feledkezzünk el!

Az ideális cipő

A sarut, a szandált, a topánkát és a magassarkút is jobb elfelejteni, ha fesztiválra megyünk, hisz a hihetetlen mennyiségű por, eső esetén a sár és a koncerteken való tombolás nem épp jó párosítás egy-egy ilyen darabbal. A laza bakancsok, csizmák és sportcipők az ideálisak a fesztiválok területére, de ha biztosak vagyunk benne, hogy aznap szakadni fog az eső, még egy gumicsizma is jó választás lehet.

Mindig csajosan

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A nagy meleg, az esetleges záporok és a por ellenére is lehetünk csinosak. Egy könnyű nyári ruha remek választás lehet, hisz jól szellőzik, ám ha hidegebbre fordul az idő egy laza kardigánnal máris megoldódott a probléma. A túlságosan rövid szoknyákat felejtsük el, ám egy hosszabb és kényelmesebb darab már nyerő választás lehet, ha tudjuk, hogy nem fogunk ugrálva tombolni. A klasszikus fekete-fehér összeállítások idén nyáron igazán trendik, hisz a monokróm őrület még mindig tart, ám egy színes kardigánnal itt is fokozhatjuk a hatást.

Fotók: owcoolbrandsstayhot.com, tumblr.com, lovelybylucy.com, allaboutthestyle.net, psbydila.com, thelooksforless.nl

Oldalak

Szólj hozzá Te is!