Angyalian ártatlan - A legstílusosabb fehér összeállítások a kifutókról

A forró nyár legkedveltebb és legpraktikusabb színe a fehér, ami nemcsak remekül mutat a szikrázó napsütésben, de a meleget is kevésbé nyeli el. Következzenek a legstílusosabb darabok a kifutókról!

Egyszerű szépség

Az Adam tervezője az egyszerű vonalvezetésű, tütüre emlékeztető darabokra szavazott, amiket leheletnyi, finom csipkével díszített fel. Az Akris kifutóján a teljesen letisztult, maszkulin darabok, az egyenruhaszerű összeállítások hódítottak. Alberta Ferretti modelljeinél a romantikus és angyali kinézet uralkodott, a vékony, áttört csipkék pedig még nyáriasabbá varázsolták az összhatást.

Modern retró

A Chloe a flapper stílust álmodta újra modern köntösben és persze hófehérbe burkolva. A Cushnie Et Ochs a nőies vonalak hangsúlyozására törekedett, a peplum szabással pedig a derekat még vékonyabbnak láttatták. Diane von Furstenberg az 50-es és 60-as évek vonalat értelmezte újra.

Egy kis csavar

Dries Van Noten a maszkulin stílusú alapot egy kevés fodorral bolondította meg a visszafogott peplumon. Emilio Pucci a szinte már puritán egyszerűségű ruhát az izgalmas csipkeborítással tette végzetesen csábítóvá, míg Givenchy a kiskosztümöt pár fodorral modernizálta.

Díszes darabok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Jason Wu-t A nagy Gatsby című film ihlette meg, hisz a régies korok vonalait és finomságát idézte fel. Jenny Packham a tündérszerű, romantikus darabok koronázatlan királynője most sem hazudtolta meg önmagát. Jil Sander a különböző anyagok, minták és lyukak párosításával kísérlezetett idén.

Oldalak

  • 1
  • 2