7 tanács, hogy mindig stílusos legyél

Egyszerű tippjeink segítségével nap, mint nap stílusos lehetsz és nem fogsz többé azon gondolkodni hazaérvén, hogy "miért is ebben indultam el reggel".

Selejtezz a gardróbodban!
Biztosan neked is vannak olyan ruháid, melyekről ma már tudod: elhamarkodott döntés volt megvenni őket. Mindenki gardróbjában akadnak megunt darabok is, melyeket már évek óta nem hordunk, de sajnálunk kidobni. Ne teketóriázz, ha csak ruhatárad felét viseled rendszeresen, akkor tegyél lépéseket, hogy ez az arány 100 százalék közelébe érjen! Rendszerezd ruháidat, hogy könnyebben átlásd őket, így igazán praktikusan használhatod majd a gardróbod!

Szerezz be klasszikus darabokat!
Ha hajlamos vagy rögtön szerelembe esni, amint előjön egy új divatirányzat és rögtön beleveted magad, ne csodálkozz, ha a sok ruhád láttán a gardrób előtt állva mégis a „nincs egy normális göncöm se” effektus áll elő. Invesztálj inkább néhány klasszikus alapdarabba, melyek lehet, hogy drágábbak, de évekig hordhatod őket és mindenhez menni fognak. Ilyenek lehetnek például egy minimalista kabát, egy klasszikus táska és cipő vagy egy egyszerűen csinos nadrág.

Vásárolj online!
Bár kis országunkban is remek ruhaüzletek képviseltetik magukat, a választék sajnos meglehetősen hiányos. Rengeteg olyan márkától tudsz online rendelni, amelyek itthon még nem elérhetőek. Így sokkal egyedibb ruhákra tehetsz szert és nem kell tartanod a fizikai korlátoktól sem: sok webshopban ingyenes a kiszállítás, 30 napos visszaküldési lehetőséget biztosítanak, illetve részletes útmutatók segítenek a megfelelő méret kiválasztásában.

Az alakodnak előnyös ruhákat válassz!
Ne csak a legfrissebb divattrendekre figyelj oda, hanem arra is, hogy azok mennyire passzolnak egyéni adottságaidhoz. Az öltözködésben remek alakformálási lehetőségek rejlenek, alkalmazd a klasszikus trükköket, tereld a figyelmet azokra a területekre, melyekkel elégedett vagy és rejtsd el azokat, amiken még dolgoznod kell. Ilyen célokra nagyon jól megfelelnek a most divatos peplumok, tükörminták.

Oldalak

  • 1
  • 2